Just in case…

Eerst zien, dan geloven? Snappen we! Scroll op je gemak door onze cases heen. Benieuwd met wie we nog meer samengewerkt hebben? Klik!

01. Websites

Wij zijn gespecialiseerd in het bedenken en bouwen van gebruiksvriendelijke WordPress websites en WooCommerce webshops. Altijd gebruikersvriendelijk, zowel voor de bezoekers als voor de beheerders. Hieronder vind je een selectie van websites die we maakten.

02. Animated video ads

Een product of dienst uitleggen in een korte geanimeerde video is één van onze specialiteiten. Meestal worden deze video’s ingezet op de advertising platformen van Instagram (Stories) en Facebook. Hier laten we je wat voorbeelden zien:

03. Spitfire Energy

Altijd al hadden we de droom om een eigen product van A tot Z te bedenken, ontwikkelen en lanceren. Dat werd Spitfire Energy, een energiepoeder speciaal ontwikkeld voor gamers om de prestaties te verbeteren door de focus te verhogen. Dit is een case om enorm trots op te zijn, want we zijn voor letterlijk alles verantwoordelijk. De website, alle content creatie, branding en de online advertising.

04. Premium E-steps

Voor deze duurzame en 100% elektrische steps verzorgen we het complete online plaatje. Van de website en webshop, content creatie, social posts en online advertising. Dit doen we niet alleen voor de Nederlandse markt, maar ook voor de Italiaanse en Zwitserse.

05. Blendle

Voor digitale nieuwskiosk Blendle ontwikkelden we Blendle Curator. In Blendle Curator selecteert een invloedrijk persoon een aantal artikelen die hem of haar hebben geraakt, verrijkt of geïnspireerd. We ontwierpen en bouwden de website en maakten de social ads.

06. Buma/Stemra

Voor Buma/Stemra ontwikkelden we voor verschillende campagnes videocontent. Van een videoserie waarin componisten vertellen over hun eerste kennismaking met muziek en songwriting, tot een animatie video die uitlegt hoe het nieuwe Buma/Stemra ledenportal werkt. Momenteel zijn we bezig met een videoserie rondom het 30.000e lid van de organisatie.

07. Creative Valley

Creative Valley exploiteert twee flexibele, high-end kantoorlocaties in Utrecht. Rondom de opening van de nieuwe locatie op het Stationsplein waren we verantwoordelijk voor het produceren van campagne video’s, een serie videoportretten die de stakeholders van Creative Valley laten zien en het ontwikkelen van een lead generatie landingspagina.

08. Nuud

Nuud is een anti-odorant die op magische wijze 3 tot 7 dagen effectief is. En het werkt echt! Als creative producer waren we verantwoordelijk voor de creatie van alle online advertenties en het opmaken en versturen van de direct mailings.